LAWATAN KERJA TIMBALAN NAIB CANSELOR JARINGAN INDUSTRI DAN MASYARAKAT (JINM) KE INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN PADA 20 APRIL 2017 | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » LAWATAN KERJA TIMBALAN NAIB CANSELOR JARINGAN INDUSTRI DAN MASYARAKAT (JINM) KE INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN PADA 20 APRIL 2017

Pada 20 April 2017, IKP menerima lawatan kerja dari TNC (JINM). Majlis di mulakan dengan pembentangan pencapaian dan KPI daripada pihak TNC (JINM). Seterusnya Pengarah IKP membentangkan pencapaian dan aktiviti IKP.

TNC (JINM) menekankan pentingnya kerjasama dengan industri dan masyarakat tanpa mementingkan nilai bayaran atau geran yang di terima, tetapi lebih fokus kepada impak yang berkesan dari industri kepada UPM dan sumbangan UPM ke atas sesuatu komuniti. Majlis tersebut di hadiri oleh kakitangan pengurusan dan pegawai penyelidik dan pegawai pertanian  IKP dan bagi pihak TNC (JINM) di hadiri TNC dan seorang pegawai pengiring.

Majlis di akhiri dengan sesi perbincangan dan soal jawab bersama TNJ (JINM) serta jamuan ringan.

Tarikh Input: 05/05/2017 | Kemaskini: 12/05/2017 | ainzubaidah

SXEdRAI~