LAWATAN KERJA TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN & INOVASI ) KE INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN PADA 7 MAC 2017 | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » LAWATAN KERJA TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN & INOVASI ) KE INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN PADA 7 MAC 2017

Pada 7 Mac 2017 IKP telah menerima lawatan kerja daripada pihak TNC (P&I). Majlis di mulakan dengan bacaan doa dan ucapan aluan daripada pengarah IKP. Seterusnya Pengarah membentangkan pengenalan, objektif penubuhan IKP, MISI dan VISI IKP, serta segala aktiviti yang di jalankan oleh IKP dan program penyelidikan yang telah dan sedang berjalan.

Pihak IKP di hadiri oleh semua pengurusan dan kakitangan, manakala pihak TNC (P&I) di hadiri oleh TNC, pegawai khas TNC (P&I) juga Pengrah Pusat Pengurusan Penyelidikan, UPM.. Majlis di teruskan dengan ucapan dari TNC (P&I), pihak TNC (P&I) menekankan agar IKP menekankan hala tuju IKP agar selari dengan objektif penubuhan asal IKP supaya selari dengan kehendak UPM. Majlis di akhiri dengan jamuan ringan.

Tarikh Input: 05/05/2017 | Kemaskini: 12/05/2017 | ainzubaidah

SXEZGAb~