Pelantikan Sebagai Pengarah, Institut Kajian Perladangan - YBhg. Prof. Dr. Shaufique Fahmi Bin Ahmad Sidique | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » Pelantikan sebagai Pengarah, Institut Kajian Perladangan - YBhg. Prof. Dr. Shaufique Fahmi bin Ahmad Sidique

Sukacita dimaklumkan bahawa YBhg. Prof. Dr. Shaufique Fahmi bin Ahmad Sidique telah dilantik sebagai Pengarah, Institut Kajian Perladangan (IKP),  berkuatkuasa mulai 3 Januari 2022.

Seluruh warga Institut mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada YBhg. Prof. Dr. Shaufique di atas pelantikan ini. Semoga pelantikan ini akan menjadikan IKP sebagai sebuah pusat kecemerlangan yang bermanfaat kepada komuniti penyelidikan dan industri perladangan.

Institut juga ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada Timbalan Pengarah, YBhg. Prof. Dr. Wong Mui Yun di atas segala usaha dan sumbangan beliau sebagai pemangku pengarah IKP.

Tarikh Input: 25/01/2022 | Kemaskini: 25/01/2022 | ainzubaidah

SXEYVAe~