Perbincangan Peluang Kerjasama Diantara IKP Dan University Of South Wales, UK | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » Perbincangan Peluang Kerjasama diantara IKP dan University of South Wales, UK

Perbincangan Peluang Kerjasama diantara IKP dan University of South Wales, UK

Perbincangan telah diadakan pada 16 hb. April 2018 diantara Prof. Datin Dr. Siti Nor Akmar dan Dr. Noor Azmi dari IKP dan Prof. Denis Murphy dari Universiti of South Wales, UK. Perbincangan tertumpu kepada peluang kerjasama yang belbagai termasuk penulisan bersama buku, kerjasama dalam penyeliaan penyelidik MPOB juga dalam penganjuran persidangan antarabangsa dan bengkel pada bulan Oktober/November 2018. Kedua pihak bersetuju untuk menyediakan dokumen memorandum persefahaman (MOU) untuk ditandatangani pada majlis perasmian persidangan yang bakal dianjurkan nanti. Prof. Siti telah menghadiahkan Prof. Denis sebuah buku yang disunting oleh penyelidik IKP.

Tarikh Input: 29/06/2018 | Kemaskini: 05/07/2018 | ainzubaidah

SXEcBA0~