Lawatan Penyelidikan Ke Pusat Penyelidikan Dan Pembangunan Koko (Jengka), Lembaga Koko Malaysia, Jengka, Pahang | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» AKTIVITI » Lawatan Penyelidikan ke Pusat Penyelidikan dan Pembangunan Koko (Jengka), Lembaga Koko Malaysia, Jengka, Pahang

AKTIVITI

Tajuk Acara
Tarikh
12 Jan 2023 - 12 Jan 2023
Masa
Pusat Penyelidikan Lembaga Koko Malaysia , Jengka Pahang
Ringkasan Acara
Satu pasukan penyelidik daripada Laboratori Teknologi Sistem Perladangan dan Mekanisasi (PSTM), Institut Kajian Perladangan (IKP) telah mengadakan lawatan penyelidikan ke Pusat Penyelidikan dan Pembangunan Koko (Jengka), Lembaga Koko Malaysia (LKM), Jengka, Pahang pada 12 Januari 2023. Lawatan ini diketuai oleh Prof. Madya Dr. Nazmi Mat Nawi dan disertai oleh dua orang pegawai penyelidik PSTM iaitu En. Ahmad Faiz Mokhtar dan Puan Siti Nooradzah Adam. Lawatan ini turut disertai oleh Dr. Soyoye Babatunde Oluwamayokun (Penyelidik Pasca-Doktoral, IKP) dan empat orang pelajar siswazah. Delegasi ini telah disambut oleh Puan Nurfadzilah Madian yang merupakan pegawai penyelidik di Pusat Penyelidikan dan Pembangunan Koko, Jengka.

Kemaskini:: 27/02/2023 [ainzubaidah]

SXEaLAq~