Webinar Penulisan Artikel Penyelidikan Siri 2: Penulisan Manuskrip & Penerbitan | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » Webinar Penulisan Artikel Penyelidikan Siri 2: Penulisan Manuskrip & Penerbitan

Webinar Penulisan Artikel Penyelidikan Siri 2: Penulisan Manuskrip & Penerbitan

8hb Julai - Institut Kajian Perladangan telah berjaya menganjurkan Webinar mengenai Penulisan Artikel Penyelidikan Siri 2: Penulisan Manuskrip & Penerbitan melalui platform Zoom. Webinar ini dikendalikan oleh Prof. Dr. Tan Chin Ping, Profesor di Jabatan Teknologi Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia. Sesi perkongsian ini telah dihadiri oleh 100 orang peserta yang berdaftar. Webinar ini bertujuan untuk memberi peluang kepada peserta untuk mendapatkan tips dalam menerbitkan manuskrip berimpak tinggi dan meningkatkan kualiti kertas penyelidikan. Melalui webinar ini peserta mendapat pandangan praktikal mengenai penulisan manuskrip saintifik daripada idea-idea dan usaha yang membawa kepada penerbitan.

Tarikh Input: 30/08/2021 | Kemaskini: 30/08/2021 | ainzubaidah

SXEaLAs~