Coordination Meeting For Research Study On Oil Palm Smallholders’ Profile, Wellbeing, Business Model, And SDG Achievement In Malaysia-Indonesia | INSTITUTE OF PLANTATION STUDIES (IKP)
» ACTIVITIES » STAFF DIRECTORIES

Event Title
Coordination Meeting for Research Study on Oil Palm Smallholders’ Profile, Wellbeing, Business Model, and SDG Achievement in Malaysia-Indonesia
13 May 2022 - 14 May 2022
Novotel Jakarta Cikini, Indonesia
Event Summary
Profesor Dr. Shaufique Fahmi Ahmad Siddique (Pengarah, Institut Kajian Perladangan, UPM) telah menghadiri Mesyuarat Koordinasi Kajian Profil, Kesejahteraan, Model Perniagaan dan Pencapaian Sustainable Development Growth (SDG) Pengusaha Kecil Kelapa Sawit di Malaysia-Indonesia yang diadakan di Novotel Jakarta Cikini, Indonesia. Antara aktiviti utama program ini ialah perbincangan dan penyediaan laporan akhir serta lawatan ke ibu pejabat Majlis Negara-Negara Pengeluar Minyak Sawit (CPOPC) di Jakarta.

Updated:: 12/08/2022 [ainzubaidah]

INSTITUTE OF PLANTATION STUDIES (IKP)
SXEcSAO~