A Day In The Life Of A Research Officer: Responsibility And Challenges | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » A Day in the Life of a Research Officer: Responsibility and Challenges

A Day in the Life of a Research Officer: Responsibility and Challenges

Webinar bertajuk “A Day in the Life of a Research Officer: Responsibility and Challenges” telah dianjurkan bersama oleh Institut Kajian Perladangan (IKP) dengan kerjasama Persatuan Pegawai Penyelidik, UPM dengan menjemput Dr. Mohd Huzairi Mohd Zainudin daripada Laboratori Produksi Haiwan Lestari dan Biodiversiti, Institut Pertanian, Tropika dan Sekuriti Makanan (ITAFoS), UPM

Webinar ini diadakan pada 10 September 2021 melalui aplikasi zoom dan telah disertai oleh 62 peserta yang terdiri daripada pegawai-pegawai penyelidik dari pelbagai Fakulti dan Institut di UPM.

Objektif webinar ini adalah untuk berkongsi pengalaman, minat, kejayaan dan cabaran kerjaya Dr. Mohd Huzairi sebagai pegawai penyelidik yang cemerlang di UPM. Webinar ini merupakan perintis kerjasama antara IKP dan Persatuan Pegawai Penyelidik, UPM dan dijangka lebih banyak lagi webinar yang bakal diadakan pada masa akan datang.

Tarikh Input: 20/09/2021 | Kemaskini: 20/09/2021 | ainzubaidah

SXEaMAw~