Lawatan Ke BESTEEL Berhad Yang Diketuai Oleh Dato' Seri Idris Jusoh, Pengerusi, FELDA | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » Lawatan ke BESTEEL Berhad yang diketuai oleh Dato' Seri Idris Jusoh, Pengerusi, FELDA

10 Sept 2020.

Lawatan ke BESTEEL Berhad oleh Prof. Dr. Robiah Yunus yang diketuai oleh Dato' Seri Idris Jusoh, Pengerusi, FELDA. Besteel berhad merupakan sebuah industri termuka didalam sektor kelapa sawit. BESTEEL Berhad telah mencipta Tilting Sterilizer untuk proses penstrilan tandan kelapa sawit dengan inovasi yang lebih menjimatkan kos dari segi tenaga kerja, penyelenggaraan dan operasi yang lebih efisyen. Terkini, BESTEEL telah memenangi anugerah Tilting Sterilizer dengan pencapaian pemasangan lebih 60 kapasiti di kilang kelapa sawit.

Tarikh Input: 11/09/2020 | Kemaskini: 18/09/2020 | ainzubaidah

SXEaLAW~