Penerimaan Geran FRGS | INSTITUT KAJIAN PERLADANGAN (IKP)
» BERITA » Penerimaan Geran FRGS

Penerimaan Geran FRGS

Sept, 1hb- Prof. Madya Dr. Nolila Mohd Nawi, Ketua Laboratori Agronomi dan Perlindungan Tanaman Lestari, Institut Kajian Perladangan (IKP) telah berjaya menerima geran penyelidikan daripada Skim Geran Penyelidikan Fundamental (FRGS), Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) berjumlah RM90,500.00 Tajuk penyelidikan beliau ialah “Understanding the Value Added Structure along the Coconut Industry Supply Chain”.

Ahli projek ini terdiri daripada Prof. Dr. Norsida Man (IKP/Fakulti Pertanian), Prof. Madya Dr. Nitty Hirawaty Kamarulzaman (Fakulti Pertanian), Dr. Nurul Nadia Ramli (Fakulti Pertanian) dan Dr. Mark Buda (Fakulti Pertanian). Projek penyelidikan ini bermula pada 1 September 2022. Seluruh warga IKP mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Prof. Madya Dr. Nolila Mohd Nawi di atas kejayaan ini!

Tarikh Input: 19/10/2022 | Kemaskini: 19/10/2022 | ainzubaidah

SXEUVAy~