Lawatan All Cosmos Industries Sdn. Bhd. Ke Institut Kajian Perladangan, UPM | INSTITUTE OF PLANTATION STUDIES (IKP)
» NEWS » Lawatan All Cosmos Industries Sdn. Bhd. ke Institut Kajian Perladangan, UPM

Lawatan All Cosmos Industries Sdn. Bhd. ke Institut Kajian Perladangan, UPM

Serdang, 10 Julai – Institut Kajian Perladangan, UPM telah menerima kunjungan daripada All Cosmos Industries Sdn. Bhd. yang diketuai oleh Encik Wan Azha Wan Mustapha (Pengurus Projek). Satu mesyuarat telah diadakan bersama pihak All Cosmos Industries Sdn. Bhd. yang dihadiri bersama Dr. Chai Ee Wen (Penolong Pengurus Projek) dan Encik Charles Then (Penolong Pengurus R&D). Mesyuarat ini adalah bertujuan untuk membincangkan kolaborasi antara Institut Kajian Perladangan, UPM dan All Cosmos Industries Sdn. Bhd.

Date of Input: 13/07/2020 | Updated: 13/07/2020 | ainzubaidah

INSTITUTE OF PLANTATION STUDIES (IKP)
SXEaHAB~